aanbod

Huisarts & Coach

Mijn werk als huisarts combineer ik met dat van coach voor zorgprofessionals. Uit ervaring weet ik dus hoe belangrijk het is om ook voor jezelf te zorgen als je in de zorg werkt. En dat het jezelf, maar ook je patiënten en collega’s veel geeft als je daar tijd voor vrij maakt.

Hoe mensen zich persoonlijk ontwikkelen vind ik boeiend om te zien. Hier wil ik graag aan bijdragen. Mijn analytisch denkvermogen, luisterend oor en empathie zet ik in als huisarts en ook graag in de begeleiding van ontwikkelings-vraagstukken voor collega’s.

Intervisie

Als je werkt in de zorg, kun je ook voor intervisie bij mij terecht. Mijn hoofddoel is altijd dat je je werkplezier behoudt. Daarvoor is het belangrijk dat je ook echt voelt dat je zelf zeggenschap hebt. Je wordt je (nog meer) bewust van je kwaliteiten, valkuilen en keuzemogelijkheden. Keuzes die bij je passen en jou doen groeien als professional.

Coaching

kite

Intervisie

intervisie

Trainingen

supervisie

Ik ben gekwalificeerd supervisor en coach en ben aangesloten bij de vereniging Coaches voor Medici. Hierdoor voldoe ik aan de kwaliteitsnormen door hen opgesteld.

Als je behoefte hebt aan helderheid, aandacht en ontwikkeling in een veilige en open sfeer, neem dan gerust contact met mij op.

Wil je meer weten?

contact

Ik wil meer weten over:

Ilonatarieven