ilona

Over mij

Huisarts in Utrecht

Met veel plezier werk ik als huisarts in Utrecht. Samen met een enthousiast en doortastend team verlenen wij zorg aan mensen met allerlei problemen en achtergronden. We zien ook veel mensen die het niet makkelijk hebben. Dat heeft vaak effect op hun fysieke en mentale gezondheid.

Ik geniet van mijn werk vanwege de afwisselende en uitdagende problemen die ik tegenkom. En van het samen puzzelen om voor de patient een passende oplossing te zoeken. Daarbij zet ik graag mijn analytisch vermogen en creativiteit in. Als huisarts en als coach hecht ik aan een open sfeer met ruimte voor relativering en een gelijkwaardige relatie met de ander.

Energie halen uit samenwerken

In het gezondheidscentrum waar ik werk, werk ik samen met verschillende zorgverleners met elk hun eigen expertise. Daardoor kan ik betere zorg leveren en genieten van mijn werk. Ook wij hebben te maken met een hoge werkdruk. De worsteling met aandacht en tijd voor jezelf herken ik van binnenuit.

Huisartsdocent

Het werk als huisartsdocent houdt mij scherp. Ik leer van mijn aios en vind het een voorrecht om naast een jonge collega op ontdekkingstocht in het huisartsenvak te mogen gaan. Om mijn enthousiasme voor het vak te delen. En om bij te dragen aan hun persoonlijke ontwikkeling.

En verder....

Woon ik met veel plezier met mijn gezin in Utrecht. Ik houd van sporten, maar ook van ontspanning en genieten. Een nieuwe hardlooptrail of uitdagende mountainbike-route maken mij blij. Ik ben dan niet op zoek naar de prestatie, maar naar de ervaring. Van samen sporten kan ik erg genieten. En ik vind het ook heerlijk om tijd te maken voor muziek, rustig ronddwalen in de natuur of gewoon even niks doen.

Wil je meer weten?

contact